Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

3.9.2012 * Nova Cinema * 20,00 * western - MAVERICK

"... Nesmírně zábavná a inteligentní komedie z prostředí Divokého západu s překvapivým koncem. Podvodníček Gibson je sympaťák jedna báseň, indiáni zase těžký pohodáři a flegmatici. Jodie Fosterové to ještě nikdy tak neslušelo. Výprava s dobovým parníkem v čele nemá chybu. A to malé cameo Dannyho Glovera, nenápadným mrknutím oka upozorňující na sérii Lethal Weapon, je prostě kouzelné. Tenhle film můžu vždycky. ..." Lima by ČSFD

Šarmantní hazardní karetní hráč Bret Maverick se vydává na proslulý pokerový šampionát Tří řek. Obrovskou výhru půl milionu dolarů chce ale získat i půvabná a všemi mastmi mazaná Annabelle Bransfordová, s níž se seznámí na cestě. Podobný zájem má také šerif Zane Coburn, zamračený pistolník Angel a další hráči. Podmínkou je, že každý před započetím šampionátu složí dvacet pět tisíc dolarů. A protože ve hře půjde o tak obrovskou finanční částku, pokoušejí se všichni své spoluhráče předem nějak oblufnout, nepříjemně překvapit, anebo je dokonce odstranit z cesty... (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat