Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

9.11.2016 * DAJTO * 22,30 * LET


LET

(2012)
DAJTO - 22,30


RÉŽIA: Robert Zemeckis
PREDLOHA: -
SCENÁR: John Gatins
HUDBAAlan Silvestri
HRAJÚ: Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, John Goodman


Je bežný deň, ktorý predpovedá príjemný a ničím nerušený let, obzvlášť keď pilotuje kapitán Whip Whitaker (Danzel Washington). Za tie roky pilotovania sa naučil majstrovskej technike lietania a pustiť sa hoci aj na dlhšiu trasu je preňho už rutinou. Všetko vyzerá ako obvykle, pasažieri sú spokojní, letušky usmievavé, piloti pripravení vzlietnuť, no problém sa predsa nájde. A nie jeden, ale rovno dva. Kapitán je totiž pod vplyvom alkoholu a lietadlo, ktoré dlhší čas neprešlo technickou kontrolou, vo svojom zariadení ukrýva vážne nedostatky. Let bude zanedlho pripomínať hororový scenár. Neohrozený kapitán Whip vďaka svojím manévrovacím schopnostiam zachráni veľkú časť posádky, no po páde príde vypočúvanie a vyšetrovanie prípadu zrútenia lietadla. Dokáže sa kapitán obhájiť pred komisiou, i keď je alkoholik a narkoman?

"... Nic jsem si nezjíšťoval, nic jsme si nepřečetl. Věděl jsem pouze o režii a hlavní roli. Dopadlo to neočekávaně dobře a Danzel Washington si zahrál jednu z nejlepších rolí ve svém životě.  ..." Brain-D na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * dráma LEGENDA O VÁŠNI
PRIMA MAX * 20,15 * dráma POD VPLYVOM SPLNU
CINEMAX2 * 22,15* horor CARRIE
CINEMAX * 23,25 * dráma NÁVRAT DO COLD MOUNTAIN
CINEMAX2 * 23,55 * dráma ČIERNA KRV

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat