Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.5.2017 * Plus * 20,35 * Grandhotel Budapešť

Plus - 20,35


Réžia: Wes Anderson
Predloha: Stefan Zweig
Scenár: Wes Anderson
Hudba : Alexandre Desplat
Hrajú: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton


Pán Gustave (Ralph Fiennes) je legendou medzi hotelovými zamestnancami. V čase medzi dvoma svetovými vojnami, v Bohom zabudnutej krajine, kde takmer nič nefunguje, je luxusný Grandhotel Budapešť oázou istoty a spoľahlivosti len vďaka nemu. Vrchný šéf hotelového personálu plní želania svojich hostí ešte skôr, než ich vyslovia, a väčšinu z nich nezištne miluje, často aj láskou fyzickou. Keď mu vďačná klientka odkáže mimoriadne vzácny obraz a vzápätí naveky zavrie oči, náhle pán Gustave závratne zbohatne. Celkom logicky sa stane tŕňom v oku nahnevaných pozostalých, terčom nájomného vraha a hračkou v rukách miestnej polície. Vo všetkých týchto nevďačných situáciách mu pomáhajú obstáť vlastné skúsenosti, osobný šarm a najmä pakistanský pikolík Zero (Tony Revolori), verný pomocník, z ktorého chce vychovať svojho nástupcu.

"... Neriedená filmová mágia. ... " Cervenak na www.csfd.cz


                                                                                                                                       Clothes on Film
Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

FILMBOX FAMILY * 21,00 * animovaný VRÁSKY
CS FILM * 22,00 * dráma ČEST A SLÁVA
FILM+ * 22,25 * thriller PRÍSĽUBY Z VÝCHODU
JOJ CINEMA * 23,50 * akčný KICK-ASS

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat