Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

9.11.2017 * ČT2 * 22,30 * Akumulátor 1

ČT2 - 22,30


Réžia: Jan Svěrák
Predloha: -
Scenár: Zdeněk Svěrák, Jan Svěrák
Hudba : Ondřej Soukup, Jiří F. Svoboda
Hrajú: Petr Forman, Edita Brychtová, Zdeněk Svěrák, Bolek Polívka, Věra Křesadlová, Daniela Kolářová, Ivan Vyskočil, Marek Vašut, Ladislav Smoljak, Marián Labuda st., Jiří Kodet, Rudolf Hrušínský ml.

Jan Svěrák vás vo fantastickej, žánrovo ťažko definovateľnej snímke pozýva do sveta za televíznou obrazovkou, kde sa to hemží ľudskými obrazmi žijúcimi z našej energie. Nesmelý outsider Olda je jednou z obetí. Celková strata energie sa nedá liečiť aspirínom, a tak Oldovi posilnenému energiou zo stromov a nečakanou prvou láskou nezostáva iné východisko, než tasiť ovládač, zavesený prekliato nízko pri boku. Po vzore amerických Terminátorov, Likvidátorov a Predátorov sa púšťa do boja s neporaziteľnou televíznou hydrou.

"... Vizuálními nápady sršící komedie, která kombinuje ekologii se sci-fi, romantikou a hláškami. Svěrák mladší tehdy neskutečně zaválel, ale když měl k dispozici tenhle scénář a před kamerou svého otce s Petrem Formanem v nejlepší formě, tak se ani není čemu divit. Já mám rád kozy. ..." novoten na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

AMC * 20,00 * scifi ČIERNOČIERNA TMA
Nova Cinema * 21,55 * akčný DRAK PRICHÁDZA
Prima COOL * 22,20 *  scifi TOTAL RECALL

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat