Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

14.9.2017 * Dajto * 20,15 * Spider-Man 2


Spider-Man 2

(2004)
Dajto - 20,15


Réžia: Sam Raimi
Predloha: Stan Lee, Steve Ditko
Scenár: Alvin Sargent
Hudba : Danny Elfman
Hrajú: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, James Franco, Alfred Molina, Rosemary Harris, J.K. Simmons, Donna Murphy, Daniel Gillies, Dylan Baker, Bill Nunn, Willem Dafoe


Od chvíle, kedy sa Peter Parker (Tobey Maguire) rozhodol opustiť svoju dlhoročnú lásku Mary Jane Watson (Kirsten Dunst), aby sa mohol v kostýme Spider-Mana aj naďalej zodpovedne venovať svojmu povolaniu superhrdinu, ušli dva roky. Jeho túžba po milovanej M. J. sa ale postupom času stala ešte silnejšia, a to je dôvod, aby sa tajného života superhrdinu na dôkaz svojej lásky vzdal. M. J. sa však medzitým rozhodla ísť ďalej, dala sa na dráhu filmovej herečky a v jej živote figuruje nový muž. Peter má problémy i so svojim najlepším priateľom Harrym Osbornom (James Franco). Ich priateľský vzťah začína byť stále viac zahaľovaný Harryho závisťou voči Spider-Manovi, ktorého viní zo smrti svojho otca. Keď už sa zdá, že sa situácia nemôže zmeniť k horšiemu, Peter je postavený tvárou tvár mocnému Dr. Octopusovi (Alfred Molina) - diabolskému stvoreniu s dvomi pármi smrtiacich chápadiel, ktoré sú mu viac ako dôstojným protivníkom. Aby dokázal jeho výčiny zastaviť, musí sa naučiť žiť so svojím osudom a využiť všetky svoje schopnosti, ktoré sú mu zároveň darom i prekliatím.



"... Jedna z nejlepších comicsových adaptací všech dob. ..." imf na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Cinemax * 20,00 * akčný MAJSTROV SYN
ČT art * 20,20 * koncert ED SHEERAN
Nova Cinema * 21,50 * thriller SPÁČI
Prima MAX * 22,15 * scifi TOTAL RECALL
Nova * 22,30 * thriller JA, LEGENDA
Jednotka * 22,30 * krimi PREHNITÍ PROTI PREHNITÝM
JOJ * 23,10 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA 4.0 
HBO3 * 23,15 * scifi THOR: RAGNAROK
Cinemax2 * 23,55 * thriller TMAVOČERVENÁ

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat