Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.10.2018 * Prima * 22,15 * V reťaziach


V reťaziach

(2006)
Prima - 22,15


Réžia: Craig Brewer
Predloha: -
Scenár: Craig Brewer
Hudba : Scott Bomar
Hrajú: Samuel L. Jackson, Christina Ricci, Justin Timberlake, S. Epatha Merkerson


Podobne ako vo svojom predchádzajúcej snímke "Snaž sa a choď", predkladá režisér Craig Brewer divákom netradičný príbeh z amerického juhu. V malom meste v štáte Tennessee sa na životnej križovatke stretnú dvaja ľudia z absolútne rozdielneho prostredia. Ona, Rae, mladá biela dievča zložito zvládajúca svoju sexualitu, a on, Lazarus, starý černošský bluesový gitarista, ktorý dokáže nájsť dobro aj v srdci ovládanom diablom. Aby však dokázal vyliečiť Rae od všetkých jej démonov, musí sa Lazarus uchýliť až k extrémnym metódam. Podobne ako vo svojej predchádzajúcej snímke, dokázal aj v tomto filme prirodzene začleniť hudbu amerického juhu do príbehu plného napätia a nečakaných zvratov.




"... Vyhánění čerta Samuelem L. Jacksonem za rytmu božsky rozháraného blues. Neskutečná pochoutka. Ve všech aspektech, ve všech barvách, ve všech náladách. Živoucí. ..." Lavran na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Nova Cinema * 20,00 * thriller NÁVRAT TEMNÉHO RYTIERA

Prima MAX * 20,00 * fantasy HVIEZDNY PRACH
ČT2 * 20,00 * krimi BORSALINO A SPOL.
Film Europe * 22,00 * dráma SAULOV SYN

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat