Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

14.2.2019 * AMC * 20,30 * Ponorka U-571

Jednotka - 20,30


Réžia: Jonathan Mostow
Predloha: -
Scenár: Jonathan Mostow, Sam Montgomery, David Ayer
Hudba : Richard Marvin
Hrajú: Matthew McConaughey, Bill Paxton, Harvey Keitel, Jon Bon Jovi

Píše sa rok 1942. Druhá svetová vojna. Americké vojenské námorníctvo prežíva peklo v podobe útokov nemeckých ponoriek s ich nevyspytateľným "Enigma codom". Posádka USS-33 bola nečakane povolaná do akcie, pretože spojenecké sily objavili nemeckú ponorku U-571, ktorá bola zničená predchádzajúcim útokom. Poslaním Američanov je teraz vniknúť do nemeckej ponorky, nájsť na palube dešifrovací prístroj a neprezradiť Nemcom, že sa dostal do cudzích rúk. Lenže samozrejme nič nejde tak, ako je naplánované a práve pri spiatočnej ceste s dekodérom na raft, ktorým mal byť prístroj dopravený na americkú ponorku, je náhle americká ponorka zasiahnutá. Posádka poručíka Andrewa Tylera (Matthew McConaughey) je nútená vrátiť sa na poničenú nemeckú U-571 a snažiť sa prežiť v zúfalých podmienkach (bez rádiového spojenia a len s jedným torpédom) napadnutia nemeckou vojenskou vojnovou loďou.

Still of Dave Power, Harvey Keitel, Terrence 'T.C.' Carson, Jack Noseworthy, Will Estes, Jake Weber, Matthew McConaughey in U-571.

"... Pro mě nejlepší film, odehrávající se na ponorce, akce, napětí... Nenechává Vás na pokoji do poslední minuty. ..." Jeez na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dajto * 20,15 * fantasy HELLBOY
Cinemax2 * 22,20 * dráma KRSTNÝ OTEC 2
Cinemax * 23,50 akčný SIN CITY

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat