Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.4.2019 * Prima COOL * 22,05 * Ulica Cloverfield 10

Prima COOL - 22,05


Réžia: Dan Trachtenberg
Predloha: -
Scenár: Josh Campbell, Matthew Stuecken, Damien Chazelle
Hudba : Bear McCreary
Hrajú: John Goodman, Mary Elizabeth Winstead, John Gallagher Jr.

Len tak si idete v aute a zrazu do vás z boku napáli nejaký idiot. Prebudíte sa poudieraný, ale živý v podzemnej kobke, kde vám neznámy čudák povie, že ste práve vyhrali hlavnú cenu v životnej lotérii. Spomínaný neznámy čudák (John Goodman) sa volá Howard a je to skúsený „Prepper". To sú ľudia, ktorí tušia, že jedného dňa prestane fungovať svet, a tak sa na to pripravujú. Napríklad Howard si postavil a komfortne vybavil podzemný bunker. Výhra Michelle (Mary Elizabeth Winstead) spočíva v tom, že ju našiel vo vraku havarovaného auta a presunul do svojho krytu krátko predtým, než Zem v plnej sile zasiahla gigantická katastrofa, ktorá zničila všetok pozemský život. Emmett, jeho kamoš, ktorý mu so stavbou pomáhal (John Gallagher), a Michelle sú podľa všetkého široko ďaleko jediní, čo prežili. Škoda, že mimo bunkra je vzduch kontaminovaný a preto z neho nemôžu von. Michelle ale tejto teórii veľmi neverí. Howarda považuje za magora, ktorý ju uniesol a pod zámienkou ju chce udržať v bunkri. Lenže dôkazov, že má tento apokalyptický vizionár pravdu, sa postupne objavuje stále viac... Rovnako ako dôkazov toho, že Howard je fakt riadny magor.


Mary Elizabeth Winstead in 10 Cloverfield Lane (2016)


"... Extrémně napínavé, atmosférické, mysteriózní a znepokojivé. Už dlouho jsem neviděl film, který by nahnal tolik hrůzy a tak moc vtáhl do děje. A natočeno za tak málo peněz? Takhle se mají točit filmy.... ... " Podk na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dajto * 20,15 * dobrodružný WINNETOU I.
AMC * 22,05 * komédia KISS KISS BANG BANG

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat