Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

Vtierka Castle - Castle na zabití - Castle


1.diel 6.séria
26.1.2018 - Wau - 20,10 hod. 

Najnahláškovanejšia kriminálka, najsympatickejšia vyšetrujúca dvojica a prípady, ktoré nejdu zakaždým podľa klasickej schémy. Oddychovka do nepohody a zároveň našlapaná a inteligentná zábava, ktorá svoj potenciál nevyčerpala prvou sériou a aj s narastajúcim počtom dielov chémia medzi Nathanom Fillionom a Stanou Katič stále funguje na jednotku s hviezdičkou. A pri pohľade na to, ako si to obaja evidentne užívajú to nie je ani prekvapujúce. (M.a.t.t. na csfd.cz)



ČSFD - 77% 

IMDb - 82%

Rotten Tomatoes - 75% * 88%

Rick Castle (Nathan Fillion) je ľahkovážny spisovateľ detektívnych románov, ktorý sa tvári, že má všetko, na čo si spomenie - od slávy cez peniaze a samozrejme skalné fanúšičky. S povesťou lámača dievčenských sŕdc ide ruka v ruke. Vo svojom poslednom románe zabil svoju najznámejšiu postavu, vďaka ktorej vstúpil do pomyselnej siene slávy, a život pre neho začína byť pomaly nuda. Tá sa rozplynie v okamihu, keď ho kontaktuje pôvabná detektívka Kate Beckettová (Stana Katic), aby jej pomohol pri vyšetrovaní sérií vrážd, ktoré neznámy zabijak vykonáva presne tak, ako sú opísané v Nickových románoch ...


Žádné komentáře:

Okomentovat