Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.9.2011 * Prima * 23,15 * thriller - NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ


"... Nejlepší akční film všech dob. Lepší než výborná Skála aj. Jan De Bont natočil životní dílo (a po Twisteru toho měl nechat). Vše je tu perfektní - jednoduchý ale geniální nápad je proveden naprosto úžasně. Film má tři části: výtah, autobus a metro, z nichž největší prostor má autobus. Nejlepší je jeho průjezd městem, které je plné aut, přecházejících dětí, žen s kočárky a prudkých zatáček. Prostoje mezi akčními scénami jsou minimální. Keanu je perfektní hrdina, Sandra (v nejlepší roli) perfektní komik i hrdina a Hopper perfektní záporák. A pěkný ústřední motiv Marka Manciny. Tenhle biják vůbec proslavil hodně lidí. Film získal Oscara za zvuk a střih zvukových efektů, nominován byl za střih, v Británii získal cenu BAFTA za střih a zvuk a nominován byl za zvláštní efekty. ..." Anthony na ČSFD


Nezpomaluj nebo zemřeš! Nejúspěšnější akční film roku 1994! Pevně se držte, běh napínavých scén, odvážných kaskadérských výkonů, neočekávané romance právě začíná, ve filmu, který budete chtít vidět znovu a znovu. Jack Traven, policejní specialista, který je poslán, aby zneškodnil bombu umístěnou pomstychtivým vyděračem na autobus. Situace je velmi vážná, Jack, kterému pomáhá cestující, musí udržovat rychlost autobusu nad 50mph (tj. asi 100 km/h), jinak bomba exploduje. A to není v ulicích Los Angeles vůbec jednoduché. A tak se před námi odvíjí nepřetržitá akce se spoustou překvapení, která Vás nenechá sedět klidně ve Vašich sedadlech. (oficiální text distributora)

Žádné komentáře:

Okomentovat