Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

TV tip na 16.1.2015 - Markíza - 20,30 - HARRY POTTER A VÄZEŇ Z AZKABANU

HARRY POTTER A VÄZEŇ Z AZKABANU
(2004)
MARKÍZA - 20,30

RÉŽIA: Alfonso Cuarón
PREDLOHA: J. K. Rowling
SCENÁR: Steve Kloves
HUDBA: John Williams
HRAJÚ: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Pam Ferris, Emma Thompson, Robbie Coltrane, Alan Rickman, Gary Oldman, Miriam Margolyes

Aj tretí rok v Škole kúziel v Bradaviciach bude plný nebezpečenstva a prekvapení... Trinásťročný Harry Potter nie je veľmi nadšený, keď musí tráviť leto u svojich vzdialených príbuzných. Správa sa vzorne a nevenuje sa žiadnym kúzlam, ale iba dovtedy, kým ich nepoctí návštevou príšerná teta Marge... Harry sa obáva trestu, pretože zákony nedovoľujú používať študentom kúzla mimo čarodejníckeho režimu, a preto z obáv radšej utečie. Prenocuje v starom hoteli, kde sa náhodou stretne s ministrom kúziel Korneliom. Ten mu hroziaci trest odpustí a zároveň mu prezradí, že z väzenia v Azkabade utiekol záhadný a nebezpečný čarodejník Sirius Čierny. Ten bol podľa legiend zodpovedný za privedenie lorda Voldemorta k Harryho rodičom a za ich násilnú smrť. Teraz sa lord pokúša zabiť Harryho.

"...V rámci Potterovské série vyčnívající mistrovské dílo bez jediné chybičky. ..." Trellíno na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Kino CS * 20,00 * komédia HAPPY END
PRIMA * 20,15 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA 2
AXN * 21,00 * fantasy SPIDER-MAN 2
NOVA * 21,30 * akčný SMRTONOSNÁ ZBRAŇ 3
DVOJKA * 21,40 * dráma AMISTAD
CS FILM * 22,00 * komédia NEBE A DUDY

Žádné komentáře:

Okomentovat