Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

12.2.2016 * DVOJKA * 22,00 * KVETY MÔJHO TAJOMSTVA


KVETY MÔJHO TAJOMSTVA

(1995)
DVOJKA - 22,00

RÉŽIA: Pedro Almodóvar
PREDLOHA: -
SCENÁR: Pedro Almodóvar
HUDBA : Alberto Iglesias
HRAJÚ: Marisa Paredes, Juan Echanove, Rossy de Palma, Chus Lampreave

Prvý z filmov španielskeho režiséra Pedra Almodovára, ktorý sa usiluje o vážnejší tón. Ale samozrejme, s typickým almodovárovským šarmom, zmyslom pre iróniu, sebairóniu a absurdné situácie. Hrdinkou príbehu je Leo, úspešná autorka brakovej romantickej literatúry. Keďže Leo svoje knihy nenávidí hoci jej prinášajú komerčný úspech, píše pod pseudonymom a pod vlastným menom v časopisoch uverejňuje zdrvujúce kritiky na vlastné knihy. Okrem toho prežíva manželskú krízu - jej manžel Paco odchádza na mierovú misiu do vojnou zmietanej Bosny len preto, aby nemusel byť s ňou. Úspech môjho tajomstva je pestrou postmodernou zmesou humoru i vážnosti o únave úspechom, životných krízach, súkromných vojnách i svetových konfliktoch.


"... Příběhy, které točí Pedro jsou tak hluboké a originální, že mě už nudí tady pět na něj chválu.Tohle je jeden z nich. ... " farmnf na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,15 * dráma MOST PRI REMAGENE
PLUS * 21,50 * scifi X-MEN 2
JOJ CINEMA * 21,50 * scifi ENDEROVA HRA
CS FILM * 22,00 * komédia ŠKOLA, ZÁKLAD ŽIVOTA
ĆT ART * 23,00 * komédia SEDMIKRÁSKY

KNIŽNÉ PREDLOHY K DNEŠNEJ PONUKE


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat