Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.4.2017 * Plus * 20,35 * Na vine sú hviezdy

Plus - 20,35


Réžia: Josh Boone
Predloha: John Green
Scenár: Scott Neustadter, Michael H. Weber, John Green
Hudba : Nate Walcott, Mike Mogis
Hrajú: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dern, Nat Wolff

Hazel a Gus sú dvaja výnimoční tínedžeri, ktorých spája ironický čierny humor, pohŕdanie konvenciami a predovšetkým láska. Ich vzťah je o to neobvyklejší, že sa zoznámili na stretnutiach skupiny pacientov bojujúcich s rakovinou. Šestnásťročnej Hazel Grace Lancasterovej pred troma rokmi diagnostikovali rakovinu štítnej žľazy. Na terapii sa zoznámi s rovesníkom Augustom Watersom, pacientom vyliečeným z leukémie, ktorý na stretnutiach skupiny podporuje svojho chorého kamaráta. Keď sa ich vzťah začne prehlbovať a z obyčajného priateľstva sa zrodí láska, Hazel sa snaží zachovať si odstup, pretože sa bojí, že už čoskoro zomrie a Gusa jej smrť poznamená. Ale Gus sa snaží splniť jej najväčšie želanie - letieť do Amsterdamu a stretnúť sa s obľúbeným spisovateľom Peterom van Houtenom, aby získala odpovede na svoje otázky k jeho knihe. Čaká ich veľké dobrodružstvo, ktoré Hazel prežíva s niekým, koho sa konečne nebojí milovať. Obaja majú veľmi rozdielne pohľady na svet a odlišné predstavy, čo je dobre prežitý život. Vďaka láske však spoznajú, že aj krátky život môže byť bohatý. Aj za niekoľko mesiacov sa dá prežiť malá večnosť a niektoré nekonečná sú väčšie než iné.

"... Nejkrásnější a nejdojemnější film tohoto roku. Herecké výkony obou hlavních představitelů to ještě podtrhují. Skvělé  ..." t.mon na www.csfd.cz


                                                                                                                                        Business Insider
Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * akčný SPY GAME
PRIMA MAX * 20,15 * komédia FRANCÚZSKY BOZK
JOJ CINEMA * 20,15 * akčný KICK-ASS
AMC * 20,35 * akčný BOŽSKÁ RELIKVIA 2
ČT1 * 20,55 * dráma ŽELARY
ČT ART * 23,25 * dráma UMUČENIA KRISTA
CINEMAX * 23,35 * krimi MUKY NEVINIATOK
JEDNOTKA * 23,40 * komédia ADÉLA JEŠTĚ NEVEČEŘELA
PLUS * 00,00 * western DOLE HLAVOU

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat