Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

4.4.2017 * Nova Cinema * 20,00 * V dráhe strely

Nova Cinema - 20,00


Réžia: Wolfgang Petersen
Predloha: -
Scenár: Jeff Maguire
Hudba : Ennio Morricone
Hrajú: Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo, Dylan McDermott, Gary Cole


Agent tajnej služby Frank Horrigan (Clint Eastwood), sužovaný svojím zlyhaním pri ochrane JFK, dostane druhú šancu, keď 30 rokov od atentátu v Dallase ohrozuje prezidentov život profesionálny zabijak Mitch Leary (John Malkovich), bývalý príslušník CIA, ktorý sa zaprisahal, že prezidenta zabije. Film je príbehom muža, ktorý hľadá vlastné vykúpenie. Musí zachrániť život najvyššiemu americkému predstaviteľovi, aj keby mal obetovať svoj vlastný. Frank pritom naráža na odpor vlastných kolegov, ktorí neschvaľujú jeho konfrontačný postoj a nie sú presvedčení, že Leary predstavuje skutočnú hrozbu. Horrigan sa musí vysporiadať s trvalou kritikou nadriadených aj zvrátenou psychológiou profesionálneho zabijaka, ktorý je skutočne strašným protivníkom. Leary vie o Horriganovej minulosti a využíva ju k tomu, aby ho vyviedol z miery v ich smrteľnej hre mačky s myšou.

"... Tenhle film vás drží v napětí od začátku do konce. A na Clintovi ani ty roky nejsou znát...:) ..." Javert na www.csfd.cz


                                                                                                                                 Sony Movie Channel
Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

FILM+ * 20,30 * krimi VOLAVKA 
JOJ CINEMA * 21,50 * akčný 96 HODÍN
CS FILM * 22,00 * dráma PŘÍPAD PRO ZAČÍNAJÍCÍHO KATA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat