Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

13.10.2017 * Nova Cinema * 21,40 * Whiplash


Whiplash
(2014)
Nova Cinema - 21,40


Réžia: Damien Chazelle
Predloha: -
Scenár: Damien Chazelle
Hudba : Justin Hurwitz
Hrajú: Miles Teller, J.K. Simmons, Paul Reiser, Melissa Benoist, Austin Stowell


Andrew Neiman je mladý a ambiciózny džezový bubeník, pevne rozhodnutý presadiť sa na elitnej hudobnej akadémii na východnom pobreží USA. Andrew, na ktorom sa negatívne podpísala skrachovaná spisovateľská kariéra jeho otca, dňom i nocou živí nádej, že sa z neho stane velikán. Pedagóg Terence Fletcher, známy pre svoj učiteľský talent ako aj pre svoje desivé metódy, vedie najlepší džezový ansámbel na škole. Fletcher objaví Andrewa a preradí ho do svojej kapely, čím mladíkovi navždy zmení život. Z jeho vášne pre dokonalosť sa rýchlo stáva posadnutosť, keď ho bezcitný mentor neustále tlačí na pokraj jeho schopností – aj zdravého rozumu.

"... Kto má rád hudobné filmy, kto miluje brilantnú hru na akýkoľvek nástroj, komu nie je cudzia dramatická vložka súboja dvoch obrovských mužských eg (ako je druhý pád plurálu od slova ego?), tak ten si príde na svoje. Hovorí sa o tom, že bubeníci nemusia mať noty. Tu sa ukáže, že to nie je pravda. Ruky mladého bubeníka by dokázali vyšľahať sneh z vaječného bielka do piatich sekúnd, dokázal by rozvibrovať i olovo, len preto, aby ukázal svetu, že ON je najlepší na svete. S tým sa však nechce (nevie?) zmieriť jeho učiteľ   ... " ripo na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 22,00 * dráma ROCKY BALBOA
FILM EUROPE * 22,00 * dráma LEVIATAN
JEDNOTKA * 22,35 * horor OSPALÁ DIERA
ČT2 * 22,40 * dráma LADY JANE
FILMBOX PREMIUM * 23,00 * dráma MENO RUŽE
PLUS * 23,20 * dráma ÚDOLIE TEŇOV
FESTIVAL HD * 23,45 * dráma SIEDMA PEČAŤ

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat