Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.10.2017 * ČT art * 21,05 * Leningradskí kovboji dobývajú Ameriku

ČT art - 21,05


Réžia: Aki Kaurismäki
Predloha: Sakari Järvenpää, Aki Kaurismäki, Mato Valtonen
Scenár: Aki Kaurismäki
Hudba : Timo Salminen
Hrajú: Matti Pellonpää, Kari Väänänen, Sakari Järvenpää, Heikki Keskinen, Pimme Korhonen

Leningradskí kovboji na začiatku filmu neprodukujú hudbu v Leningrade, ale na ďalekých a šírych sibírskych pláňach. Napriek majstrovsky vytváraným kompozíciám a grandióznej inštrumentácii ich hudba nikoho nezaujíma a hlavne za ňu nikto neplatí. Čo najviac ťaží manažéra skupiny Vladimíra. Stačí však malé vnuknutie a zoskupenie sa presúva do Spojených štátov amerických. Sprevádza ich aj netradičný náklad v podobe zmrznutého basistu Silu Seppäla uloženého v niečom, čo by sme mohli nazvať kadibúdkou.

"...Tohle je ta nejujetější, nejpříšernější, nejzběsilejší ulítlá šílenost, kterou kdy v zemi tisíce jözör natočili. Úchylné účesy, děsivě špatná angličtina, drsný černý severský humor, hrozná hudba, vesnický idiot s rybou a skvělá skrýš na pivo - s tím se Leningradští kovbojové vydávají dobýt svět. A překvapivě - daří se jim to!  ..." troxor na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Film+ * 20,30 * thriller MUŽ V TIENI
Plus * 20,35 * scifi AVENGERS 2
CS Film * 22,00 * dráma JÁ, TRUCHLIVÝ BUH
Cinemax2 * 22,05 * dráma DONNIE BRASCO
Cinemax * 23,05 * dráma GIA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat