Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.8.2018 * Film+ * 20,15 * Všemocný


Všemocný

(2011)
Film+ - 20,15


Réžia: Neil Burger
Predloha: Alan Glynn
Scenár: Leslie Dixon
Hudba : Paul Leonard-Morgan, Patrick J. Carney
Hrajú: Bradley Cooper, Robert De Niro, Anna Friel, Abbie Cornish, Johnny Whitworth

Predstavte si drogu, vďaka ktorej sa výkonnosť vášho mozgu neuveriteľné zvýši, viac sa koncentrujete, dokonca ste naraz očarujúci a atraktívny, v niekoľkých hodinách by ste mohli napísať knihu, či sa naučiť cudzí jazyk, alebo by ste spracovávali informácie tak rýchlo, že by ste dokázali odhadnúť vývoj burzy. Eddie Spinola (Bradley Cooper), neúspešný a rozvedený newyorský spisovateľ, sa k takej droge náhodou dostane. Tabletku MDT-48 možno prirovnať k viagre povzbudzujúcej mozog. Pôsobí na intelekt, rýchlosť, intuíciu i charizmu. Eddiemu sa začne dariť na poli finančnom i spoločenskom. Deň trávi na burze a voľný čas v spoločnosti krásnych žien. Lenže ako akákoľvek iná droga, má i MDT-48 svoje vedľajšie účinky, pričom migrény a návaly hnevu sú to najmenšie. Eddieho zásoby sa ale tenšia a jeho dealer bol zabitý. Z nádherného sna sa tak stane nočná mora.


"... Už dlouho jsem neviděla něco, co by mě tak dokonale a ve všech směrech přišilo ku křeslu.  ..." Rosalinda na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dajto * 20,15 * akčný JOHN WICK
Nova Cinema * 21,55 * vojnový APOKALYPSA
HBO * 23,05 * scifi BLADE RUNNER 2049

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat