Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

25.1.2019 * Markíza * 20,30 * Harry Potter a Fénixov rád

Markíza - 20,30


Réžia: David Yates
Predloha: J. K. Rowling
Scenár: Michael Goldenberg
Hudba : Nicholas Hooper
Hrajú: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Jason Isaacs, Tom Felton, Maggie Smith, Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, Gary Oldman, Alan Rickman

Harry Potter (Daniel Radcliffe) sa vracia do Rokfortu, aby nastúpil do piateho ročníka školy čarov a kúziel. Tam však zistí, že väčšina členov kúzelníckej komunity verí, že jeho nedávne stretnutie s Lordom Voldemortom (Ralph Fiennes) je obyčajný výmysel, čím je zásadne spochybnená Harryho dôveryhodnosť. Ba čo horšie, minister kúziel Kornelius Fudge (Robert Hardy) opäť vymenoval nového učiteľa obrany proti čiernej mágii. V lekciách podozrivej profesorky Umbridgeovej (Imelda Staunton) sa však mladí čarodejníci nič zásadné nenaučia, a preto nemajú dostatok vedomostí k boju s temnými silami, ktoré sa okolo nich sťahujú. Na Hermioninu (Emma Watson) a Ronovu (Rupert Grint) výzvu sa Harry rozhodne vziať chod vecí do svojich rúk. Tajne sa začne schádzať s malou skupinou študentov, ktorí sa hrdo nazvali Dumbledorova armáda, a učí ich, ako sa ubrániť čiernej mágii. Hoci je sám ešte len študent, pripravuje odvážnych mladých čarodejníkov na nebezpečnú bitku, ktorá čoskoro prepukne.



"... Bravo! Z rozprávky sa stalo skutočné, nefalšované fantasy!  ... " kitano na www.csfd.cz



Súvisiaci obrázok

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dajto * 20,15 * thriller NA ODSTREL
Cinemax2 * 20,30 * dráma DAJ MI TVOJE MENO
JOJ * 20,35 * thriller KINGSMAN: TAJNÁ SLUŽBA
Filmbox Premium * 21,00 * dráma SPOTLIGHT
Prima * 21,50 * vojnový ŽELEZNÉ SRDCE
ČT2 * 23,35 * dráma LADY JANE
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat