Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

15.6.2019 * ČT2 * 22,15 * Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom

ČT2 - 22,15


Réžia: Andrew Dominik
Predloha: Ron Hansen
Scenár: Andrew Dominik
Hudba : Nick Cave, Warren Ellis
Hrajú: Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Shepard, Mary-Louise Parker, Paul Schneider, Jeremy Renner, Garret Dillahunt, Zooey Deschanel, Michael Parks, Ted Levine


Brad Pitt a Casey Affleck excelujú v hlavných úlohách umeleckého westernu, ktorý odhaľuje rúško tajomstva zahaľujúce život a smrť najväčšieho desperáda Divokého západu Jesseho Jamesa. Réžiu má Andrew Dominik.Vrcholne poetický umelecký western? To si píšte. A aký. V prípade tohto snímku rozhodne neboli dve nominácie na Oscara udelené nadarmo. Práve naopak, film režiséra Andrewa Dominika patrí medzi najpozoruhodnejšie snímky tohto žánru za posledných desať rokov. A rozhodne nielen preto, že v ňom hlavnú úlohu najväčšieho desperáda Divokého západu zohrala medzinárodná superhviezda Brad Pitt a vo vedľajšej úlohe sa až neskutočne blysol Casey Affleck, brat staršieho, zatiaľ známejšieho Bena. Aký vlastne bol lupič Jesse James? A prečo došlo k tomu, že sa devätnásťročný idealista Robert Ford, Jesseho priateľ a člen jeho gangu, postavil proti mužovi, ktorého od detstva zbožňoval?


"... SKVOST. Absolútny SKVOST. Dokonalé v každom ohľade. ..." Cervenak na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Film+ * 20,15 * dráma POSLEDNÝ MOHYKÁN
HBO * 22,15 * dráma BOHEMIAN RHAPSODY
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat