Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

9.6.2019 * ČT2 * 21,40 * V žiare noci

ČT2 - 21,40

Réžia: Norman Jewison
Predloha: John Ball
Scenár: Stirling Silliphant
Hudba : Quincy Jones
Hrajú: Sidney Poitier, Rod Steiger, Warren Oates, Lee Grant, Larry Gates

Mestečko Sparta v štáte Mississippi mohlo mať novú továreň. Chcel ju postaviť bohatý podnikateľ Colbert. Ten je však jednej noci nájdený mŕtvy. Zavraždený. Miestny policajný náčelník Bill Gillespie podozrieva z vraždy mladého černocha, ktorého jeho zástupca Sam Wood našiel na stanici. Pri výsluchu však vyjde najavo, že černoch, ktorý sa volá Virgil Tibbs, je tiež policajt. A rovno jeden z najväčších expertov na vraždy vo Filadelfii. Gillespie je rovnako ako väčšina južanov rasista, a tak odmietne ponuku Tibbsovho nadriadeného, aby mu detektív pomohol s vyšetrovaním. Pretože však nemá s podobnými prípadmi žiadne skúsenosti, nakoniec je predsa len nútený jeho pomoc prijať. Tibbsove schopnosti sa preukážu veľmi skoro, keď veľmi rýchlo zistí, že obeť nebola zabitá tam, kde bolo nájdené telo, a keď je zatknutý ďalší podozrivý, dokáže, že nejde o vraha, hoci u neho bola nájdená Colbertova náprsná taška.



"... Velmi napjatý vztah mezi bílým a černým mužem zákona postupně přerůstá v úctu až přátelství. Výborně natočeno.  ... " golfista na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

ČT1 * 20,00 * komédia PELÍŠKY
Doma * 20,00 * dráma SPLNENÝ SEN
Cinemax * 20,00 * vojnový DUNKIRK
HBO * 20,00 * dráma BOHEMIAN RHAPSODY
Dvojka * 22,15 * dráma ÚTEK DO DIVOČINY
Prima * 22,55 * komédia RYBA MENOM WANDA
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat