Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.7.2019 * Jednotka * 20,30 * Sedem statočných

Jednotka - 20,30


Réžia: John Sturges
Predloha: -
Scenár: William Roberts, Walter Bernstein, Walter Newman
Hudba : Elmer Bernstein
Hrajú: Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen, Horst Buchholz, Charles Bronson, Robert Vaughn, Brad Dexter, James Coburn


Legendárny western Johna Sturgesa nie je iba majstrovským príbehom o siedmych pištoľníkoch, ktorí sa nechajú najať hŕstkou chudobných mexických dedinčanov, aby bránili ich životy a majetok pred bandou chamtivých banditov. Ide zároveň o prvý remake diela japonského klasika Akira Kurosawu, ktorý dokazuje, aká úspešná môže byť kultúrna inšpirácia, z ktorej ťažia obe strany. Akokoľvek je morálny kódex pištoľníkov a samurajov odlišný, obe skupiny sa púšťajú do boja, v ktorom vyhráva ten najslabší.

Charles Bronson, James Coburn, Steve McQueen, Yul Brynner, Robert Vaughn, Horst Buchholz, and Brad Dexter in The Magnificent Seven (1960)


"... Legendární western s úžasnou hudbou, který lze vidět stále znova a znova, aniž by se omrzel.  ... " Lima na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS film * 20,00 * dobrodružný CESTA DO PRAVĚKU
Plus * 20,10 * thriller NA ODSTREL
Film+ * 20,35 * fantasy MOST DO KRAJINY TERABITHIA
Nova Cinema * 23,30 * thriller ČEĽUSTE
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat