Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.7.2019 * ČT2 * 20,00 * Samotáři


Samotáři

(2000)
ČT2 - 20,00


Réžia: David Ondříček
Predloha: -
Scenár: Petr Zelenka, Olga Dabrowská
Hudba : Jan P. Muchow
Hrajú: Jitka Schneiderová, Saša Rašilov nejml., Labina Mitevska, Ivan Trojan, Jiří Macháček, Mikuláš Křen, Dana Sedláková, Hana Maciuchová, František Němec, Emma Černá, Tatiana Vilhelmová, Zdeněk Suchý, David Matásek


Sedem mladých ľudí prežíva v priebehu niekoľkých dní udalosti, ktoré radikálne ovplyvnia ich budúci život. Moderátor malého pražského rádia Petr sa rozchádza s dlhoročnou priateľkou Hankou. Tú chce získať pre seba neurotický lekár Ondřej, ktorý ju už roky prenasleduje svojou vtieravou pozornosťou. Ondřejova manželka Lenka si však odmieta pripustiť, že by otec jej detí mohol zradiť ich pohodlný malomeštiacky život. Do osudov oboch dvojíc zasiahne aj krehká macedónska barmanka Vesna, ktorá v Česku hľadá strateného otca, cynický manipulátor Robert, a oddaný milovník marihuany Jakub...Príbehy samotárov uprostred davu, ktorí si pripadajú bezmocne vláčení zlomyseľným osudom vnútri svojich ekonomicky pohodlných životov, rozprávajú autori v tragikomickej polohe.

"... Já myslím, že kdo viděl nepotřebuje komentář a kdo neviděl je divnej ;-)   ..." Galadriel na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS film * 20,00 * scifi VYNÁLEZ ZKÁZY
Cinemax * 23,10 * dráma ED WOOD


Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat