Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

27.9.2015 * ČT 2 * 20,00 * V ŽIARI OHŇA


V ŽIARI OHŇA

(1960)
ČT 2 - 20,00

RÉŽIA: René Clément
PREDLOHA: Patricia Highsmith
SCENÁR: -
HUDBA : Nino Rota
HRAJÚ: Alain Delon, Maurice Ronet, Marie Laforêt, Frank Latimore, Paul Müller, Romy Schneider

Alain Delon, Maurice Ronet a žiara peňazí, ktorej sa nedá odolať. Thriller nakrútený podľa románu Patricie Highsmithové. Tom (Alain Delon) a Philippe (Maurice Ronet) na prvý pohľad dvaja mladí muži, ktorí si užívajú život plnými dúškami na talianskej Riviére. V skutočnosti je medzi nimi však neprekonateľný rozdiel, postavenie a moc, ktoré človeku dávajú peniaze. Philippe môže rozhadzovať plným priehrštím a Tom, nie veľmi úspešný herec, je závislý na tom, či zostane v Philippově priazni. Uzavrel totiž s Philippovým otcom obchod, má priviezť márnotratného syna späť domov do Ameriky a až potom dostane plnú výšku odmeny. Philippe dáva Tomovi najavo, ako ním pohŕda a ako hlboký je medzi nimi rozdiel. Tom túžia nielen po živote, ktorý mu nebol daný, ale aj po Philippově dievčine, čo ho nakoniec dovedie k riskantnému plánu.

"... Lámala jsem si hlavu, co chybělo Talentovanému panu Ripleymu k dokonalosti. Mělo mi být jasné na první pohled, že Alain Delon. Asi jsem k té jasnosti potřebovala plné slunce. ... " Faidra na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA COOL * 20,00 * komédia SÁM DOMA 2
HBO * 20,00 * thriller STRATENÉ DIEVČA
UNIVERSAL * 21,00 * muzikál CHICAGO
FILMBOX HD * 21,00 * dráma SEKRETÁRKA
ČT 2 * 22,00 * thriller MUŽ V OHNI
JOJ * 22,50 * akčný CON AIR

Krásny večer!


pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat