Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

8.9.2015 * AXN * 21,00 * SOCIÁLNA SIEŤ


SOCIÁLNA SIEŤ

(2010)
AXN - 21,00

RÉŽIA: Gavin Hood
PREDLOHA: Orson Scott Card
SCENÁR: Gavin Hood
HUDBA : Steve Jablonsky
HRAJÚ: Asa Butterfield, Abigail Breslin, Hailee Steinfeld, Harrison Ford, Ben Kingsley

Každá doba má svojich vizionárov, ktorí za sebou v stopách svojej geniality zanechajú pozmenený svet - ale málokedy k tomu dôjde bez boja o to, čo sa presne udialo, a kto bol prítomný okamihu zrodenia zmien. Vo filme The Social Network divákom režisér David Fincher a scenárista Aaron Sorkin umožňujú nahliadnuť do okamihov, kedy vznikal Facebook, najrevolučnejší sociálny fenomén nového storočia, prostredníctvom odlišných pohľadov hyperinteligentných mladých mužov, ktorí svorne tvrdia, že práve oni boli pri tom, keď Facebook vznikol. Výsledkom je dráma plná tvorenia aj deštrukcie, dráma, ktorá sa úplne zámerne vyhýba jedinej interpretácii, ale namiesto toho poukazuje na rozpory v subjektívnych výkladoch udalostí, aby tak odzrkadlila stále sa meniace sociálne vzťahy, ktoré sú pre našu súčasnosť charakteristické.

"... Nikdy bych nevěřil, že dvouhodinový zakládání Facebooku může být tak zajímavý a poutavý, že mi bude až líto, že už to trochu předčasně končí a dovysvětluje se to jen závěrečnýma popiskama. ... " Shit na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

JOJ CINEMA * 20,15 * scifi ENDEROVA HRA
PLUS * 20,30 * thriller TELEFÓNNA BÚDKA
CINEMAX * 22,55 * dráma NA POKRAJI SLÁVY
HBO * 22,55 * akčný PREPADOVKA 2
HBO 2 * 23,35 * dráma POSLEDNÝ ŠKÓTSKY KRÁĽ
FILM+ * 23,45 * western DJANGO

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat