Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.11.2015 * FILM+ * 20,25 * HAČIKÓ - PRÍBEH PSA


HAČIKÓ - PRÍBEH PSA

(2009)
FILM+ - 20,25

RÉŽIA: Lasse Hallström
PREDLOHA: -
SCENÁR: Stephen P. Lindsey
HUDBA : Jan A.P. Kaczmarek
HRAJÚ: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer

Film natočený podľa japonského filmu z roku 1987 Hachiko Monogatari sa skutočne stal. Richard Gere stvárnil univerzitného profesora, ktorý sa ujme opusteného psa. Čoskoro medzi nimi vznikne neuveriteľné a silné puto ... Dojemný príbeh je americkou adaptáciou japonského skutočného príbehu, ktorý rozpráva o jednom oddanom psovi menom Hačikó. Tento mimoriadny pes sprevádza svojho pána Parkera Wilsona (Richard Gere), univerzitného profesora, každé ráno na stanicu a popoludní sa tam vracia, aby ho privítal. Jedného dňa však Parker zomrie a na stanicu sa už nikdy nevráti. Avšak Hačikó verne čaká na rovnakom mieste na svojho pána deň čo deň, celých deväť rokov. Legenda o nesmrteľnom pute sa traduje v Japonsku dodnes. Legenda o vernej oddanosti psa k svojmu pánovi a o tom, ako sa aj ten najobyčajnejší rituál môže stať najväčším a najčistejším vyznaním lásky.

"... Prekrásny príbeh o láske, odovzdanosti, strate či smútku, ktorý ma emocionálne vyžmýkal a ktorý dokázal, že nielen ľudské vzťahy a tragédie dokážu dojímať. Citlivá jemná réžia, vynikajúci námet a najmä podmanivé klavírne tóny Kaczmarka mi sprostredkovali neobyčajný divácky zážitok. Povinne pozrieť všetci, ktorí si myslia, že v Amerike už nevedia natáčať pôsobivé príbehy. Vedia a viac než obstojne. ... " Madison na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CINEMAX * 20,00 * komédia ZLATÉ ČASY ROZHLASU
NOVA CINEMA * 20,00 * fantasy CHARLIE A TOVÁREŇ NA ČOKOLÁDU
JEDNOTKA * 20,25 * dráma JANA EYROVÁ
ČT2 * 21,45 * dráma SPARTAKUS
HBO * 21,50 * scifi STRÁŽCOVIA GALAXIE   
JOJ * 22,00 * komédia ČERNÍ BARONI

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat