Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.8.2015 * PRIMA * 20,45 * NÁVRAT RUŽOVÉHO PANTERA


NÁVRAT RUŽOVÉHO PANTERA

(1975)
PRIMA - 20,45


RÉŽIA: Blake Edwards
PREDLOHA:
SCENÁR: Blake Edwards
HUDBA : Henry Mancini
HRAJÚ: Peter Sellers, Christopher Plummer, Herbert Lom, Burt Kwouk


Geniálny nešika opäť na scéne! Peter Sellers alias inšpektor Clouseau zase raz na stope najväčšieho diamantu sveta. Opäť raz bol Ružový panter, najväčší diamant sveta (nazývaný tak preto, že mikroskopická puklinka na jednej jeho plôške pripomína pri pohľade z určitého uhla pantera, chystajúceho sa ku skoku) ukradnutý! V múzeu Lugašského kráľovstva, kam ho denne chodili obdivovať desiatky návštevníkov, boli presvedčení, že je nedobytný. A vskutku, môže byť dokonalejšie zabezpečenie, než je sústava pancierových dverí, ktoré sa automaticky hermeticky uzavrú okolo každého, kto by sa mu len chcel priblížiť na dosah? Zdá sa však, že ten, kto sa zmocnil diamantu, bol majster svojho odboru.

"... Dokonalá dokonalosť. Komédia, ktorá patrí vo svojom žánri medzi popredné miesta. Kryštalicky čistá a ako som spomínal, dokonalá.  ..." corpsy na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,15 * thriller BOURNOV MÝTUS
JOJ * 20,35 * akčný CON AIR
FILMBOX PREMIUM * 21,00 * scifi KING KONG
HBO * 23,05 * akčný MAD MAX: ZBESILÁ CESTA

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat