Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

4.8.2016 * FILM+ * 22,15 * PRÍSĽUBY Z VÝCHODU


PRÍSĽUBY Z VÝCHODU

(2007)
FILM + - 22,00


RÉŽIA: David Cronenberg
PREDLOHA: -
SCENÁR: Steven Knight
HUDBA : Howard Shore
HRAJÚ: Josef Altin, Naomi Watts, Viggo Mortensen, Vincent Cassel


Nový thriller Davida Cronenberg (eXistenZ, Mucha, Dejiny násilia) nás privádza do prostredia ruských zločineckých klanov v Londýne. Hlavným hrdinom je Rus menom Nikolaj Lužin, ktorý pracuje pre jednu veľmi "významnú" mafiánsku rodinu. Jeho najväčšou prednosťou je rýchlosť a chladnokrvnosť. Neváha porušiť zákon, použiť násilie alebo dokonca zabiť. Situácia sa zmení vo chvíli, keď pôrodná asistentka Anna (Naomi Watts) objaví denník ruskej dievčiny, ktorá zomrela pri pôrode a Anna sa rozhodne pátrať v jej minulosti. Film bol ocenený hlavnou cenou na Torontskom medzinárodnom filmovom festivale 2007 a získal tri nominácie na "Zlatý glóbus", v kategórii - najlepší film, najlepší herec a najlepšia inštrumentálna hudba.

"... Ruská mafie, tvrdá realita, opět brilantní Mortensen, milé zvraty a nahé obraty a trochu rvačky v sauně, lidi, to stojí za skouknutí... ... " Happens na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,15 * dráma NA KOLEJÍCH ČEKÁ VRAH

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat