Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

20.10.2016 * PLUS * 20,30 * JA, ZLODUCH!


JA, ZLODUCH!

(2010)
PLUS - 20,30


RÉŽIA: Elizabeth Allen Rosenbaum
PREDLOHA: -
SCENÁR: Nick Pustay, Laurie Craig
HUDBAMark Mothersbaugh
HRAJÚ: Selena Gomez, Ginnifer Goodwin, Josh Duhamel, Bridget Moynahan


V hlavných úlohách pôvabnej komédie o dospievaní, ktorá vznikla na motívy bestsellerov autorky Beverly Cleary, sa predstavuje tínedžerská hviezda Selena Gomez a debutantka na filmovom plátne Joey King. Ramona je malé dievča s ohromnou predstavivosťou, ktorá rada stvára lotroviny. Kvôli jej rsamopašným žartom musia byť neustále v strehu všetci členovia rodiny vrátane jej staršej sestry Beezus, ktorá sa snaží prežiť prvý rok na strednej škole. Obe dievčatá zažívajú tradičné radosti i strasti detstva, vďaka ktorým pochopia, že v živote môžu dokázať čokoľvek, keď si budú navzájom dôverovať a spoliehať na seba.

"... Už dlouho jsem se nepobavil u nějakého rodinného filmu, jako u tohodle. Ramona je přesně ta postava, jakou tento typ filmů potřebuje. Praštěná, zasněná průserářka se smyslem pro humor a snahou každému pomoci, zejména své rodině ..." Diable128 na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,15 * komédia NEJISTÁ SEZÓNA
PRIMA COOL * 22,20 * akčný WANTED
NOVA * 23,15 * akčný 300

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat