Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

2.12.2016 * DVOJKA * 21,30 * PENA DNÍ


PENA DNÍ

(2013)
DVOJKA - 21,30


RÉŽIA: Michel Gondry
PREDLOHA: Boris Vian
SCENÁR: Luc Bossi
HUDBA : Étienne Charry
HRAJÚ: Audrey Tautou, Romain Duris, Omar Sy, Gad Elmaleh, Alain Chabat


Hravá adaptácia legendárnej literárnej predlohy Borisa Viana. Idealistický a vynachádzavý, no najmä nesmierne bohatý Colin žije vo svojom surrealistickom parížskom svete, do ktorého patria ešte priatelia Nicholas a Chick. Jedného dňa sa bláznivo zamiluje do krásnej Chloé, ktorá však trpí zvláštnou chorobou - v pľúcach jej rastie lekno...Kvôli liečbe musí byť neustále obklopená kvetinami a piť len dve lyžičky vody denne. Vizuálne fascinujúci film Michela Gondryho je adaptáciou legendárnej literárnej predlohy Borisa Viana.


"... Úžasný, bláznivý, pohádkový.. Přesně takový svět jsem si po přečtení knihy Borise Viana Pěna dní představovala a když se přesně takový objevil na plátně, byla jsem nadšená. Nedokážu si představit lepší obsazení hlavních rolí, oni dva se mi tam prostě dokonale hodili. Francouzská hudba a atmosféra mě úplně pohltila. ... " LoLaa na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA MAX * 20,15 * dráma JEREMIAH JOHNSON
NOVA * 22,00 * akčný SMRTONOSNÁ ZBRAŇ
ČT2 * 22,15 * komédia SVATÝ ROK
PRIMA MAX * 22,40 * komédia VESMÍRNE GULE
DAJTO * 23,00 * dráma APOCALYPTO
NOVA CINEMA * 23,40 * dráma KRVAVÝ DIAMANT
FILMBOX PREMIUM * 23,40 * dráma V BRUGGÁCH

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat