Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

9.12.2016 * ČT2 * 22,15 * ŠARÁDA


ŠARÁDA

(1963)
ČT2 - 22,15


RÉŽIA: Stanley Donen
PREDLOHA: -
SCENÁR: Peter Stone
HUDBA : Henry Mancini
HRAJÚ: Cary Grant, Audrey Hepburn, Walter Matthau, James Coburn


Audrey Hepburn a Cary Grant, dve hollywoodske hviezdy, sa stretli na plátne len raz, a to v napínavom thrilleri Stanleyho Donena, ktorý mnohí titulujú prívlastkom hitchcockovský. Regina (Audrey Hepburn) sa chystá rozviesť so svojím manželom, o ktorom nevie takmer nič a ktorého od svadby takmer nevidela. Ten bol ale zavraždený vo vlaku, keď utekal do Švajčiarska ako tajný agent. Jediné, čo mal pri sebe, bol hrebeň, pasta a obálka s listom pre Reginu. Náhle idú Regine po krku bývalí priatelia jej manžela z vojny, ktorých zradil a ukradol im 250 000 dolárov. Neverí, že jej manžel pred smrťou žiadne peniaze neposlal a snažia sa ju zastrašiť. Jedinou oporou je pre ňu Joshua (Cary Grant), ktorého stretla počas dovolenky v Alpách a ktorý sa snaží spolu s ňou rozlúštiť záhadu jej manžela. Ale neskrýva tiež Joshua nejaké tajomstvo? A je vôbec tým, za koho sa vydáva?


"... Film má skvělý spád, krásnou Audrey Hepburn, geniálního Caryho Granta a ještě je neskutečně vtipný. ..." noviik na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

HBO * 20,00 * horor ULICA CLOVERFIELD 10
JOJ * 20,35 * akčný IRON MAN
FILM+ * 20,35 * komédia PO PREČÍTANÍ SPÁĽTE
JEDNOTKA * 22,05 * thriller ČERVENÝ DRAK
FILM+ * 22,10 * thriller VOLAVKA
NOVA CINEMA * 22,15 * thriller MISERY NECHCE ZOMRIEŤ
NOVA * 22,20 * akčný SMRTONOSNÁ ZBRAŇ 2
CINEMAX * 23,15 * dráma FÉNIX
DVOJKA * 23,25 * dráma MILENEC
DAJTO * 23,30 * scifi TOTAL RECALL

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat