Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.1.2017 * ČT art * 21,05 * Vicky Cristina Barcelona

ČT art - 21,05


Réžia: Woody Allen
Predloha: -
Scenár: Woody Allen
Hudba : -
Hrajú: Javier Bardem, Scarlett Johansson, Christopher Evan Welch, Rebecca Hall, Penélope Cruz


Horúcim slnkom prevoňané letné dni, zbavené všetkých starostí a zhone chcú v Barcelone spoločne prežiť dve mladé Američanky. Sú to trochu voľnomyšlienkárska Cristina a jej na prvý pohľad príkra, zásadová kamarátka Vicky, ktorá má pred svadbou. Ich plány sa "ľahko skomplikujú", na ceste stretávajú spontánneho maliara Juana Antonia, s jeho krásnou a nepríčetne žiarlivou bývalou manželkou, Máriou Elenou. Je pochopiteľné, že zrážka tak temperamentných charakterov na malom priestore nemôže skončiť inak ako vášnivým dobrodružstvom ... Známy americký režisér Woody Allen sa rozhodol natočiť predovšetkým oddychový romantický príbeh točiaci sa okolo lásky a citov, a treba povedať, že sa mu to úspešne podarilo. V hereckom obsadení sa tiež spoľahol na "hereckú chémiu" predstaviteliek Scarlett Johanssonovej, Penélope Cruzovej, Rebeccy Hallovej a ich mužského náprotivku, Javiera Bardema (známeho z filmov Goya, Táto krajina nie je pre starých).


"... Oslava umenia, spontánnosti a lásky so všetkou svojou vášňou, ale i (seba)deštruktívnosťou, to všetko v rytme zmyselnej španielskej gitary. Film, ktorý pulzuje životom.  ... " Tommy987 na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS FILM * 20,00 * dráma ... A POZDRAVUJI VLAŚTOVKY
FILM EUROPE * 20,10 * dráma KRÍŽ CTI
FILMBOX PREMIUM * 21,00 * dráma ZAMILOVANÝ SHAKESPEARE
DVOJKA * 21,05 * dokument ĽUDSKOSŤ (2) 
ČT1 * 21,45 * dráma POIROT: SMRŤ LORDA EDGWARA
FILM+ * 22,05 * dráma PUTÁ VOJNY
JOJ CINEMA * 22,15 * thriller LOOPER: NÁJOMNÝ ZABIJAK

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat