Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

26.1.2017 * JOJ Cinema * 20,15 * Hačikó: Príbeh psa

JOJ Cinema - 20,15


Réžia: Lasse Hallström
Predloha: -
Scenár: Stephen P. Lindsey
Hudba : Jan A.P. Kaczmarek
Hrajú: Richard Gere, Joan Allen, Cary-Hiroyuki Tagawa, Sarah Roemer


Film natočený podľa japonského filmu z roku 1987 Hachiko Monogatari sa skutočne stal. Richard Gere stvárnil univerzitného profesora, ktorý sa ujme opusteného psa. Čoskoro medzi nimi vznikne neuveriteľné a silné puto ... Dojemný príbeh je americkou adaptáciou japonského skutočného príbehu, ktorý rozpráva o jednom oddanom psovi menom Hačikó. Tento mimoriadny pes sprevádza svojho pána Parkera Wilsona (Richard Gere), univerzitného profesora, každé ráno na stanicu a popoludní sa tam vracia, aby ho privítal. Jedného dňa však Parker zomrie a na stanicu sa už nikdy nevráti. Avšak Hačikó verne čaká na rovnakom mieste na svojho pána deň čo deň, celých deväť rokov. Legenda o nesmrteľnom pute sa traduje v Japonsku dodnes. Legenda o vernej oddanosti psa k svojmu pánovi a o tom, ako sa aj ten najobyčajnejší rituál môže stať najväčším a najčistejším vyznaním lásky.


"... Prekrásny príbeh o láske, odovzdanosti, strate či smútku, ktorý ma emocionálne vyžmýkal a ktorý dokázal, že nielen ľudské vzťahy a tragédie dokážu dojímať. Citlivá jemná réžia, vynikajúci námet a najmä podmanivé klavírne tóny Kaczmarka mi sprostredkovali neobyčajný divácky zážitok. Povinne pozrieť všetci, ktorí si myslia, že v Amerike už nevedia natáčať pôsobivé príbehy. Vedia a viac než obstojne. ... " Madison na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Film+ * 20,30 *dráma RIVALI 
Filmbox Premium * 21,00 * thriller ZVIERACIA KAZAJKA
Prima Cool * 22,15 * dráma MARIŇÁK
HBO3 * 23,55 * thriller DIVOKÉ HISTORKY

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat