Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

14.2.2017 * ČT1 * 21,45 * Poirot: Päť podozrivých

ČT1 - 21,45


Réžia: Paul Unwin
Predloha: Agatha Christie
Scenár: Kevin Elyot
Hudba : Martin Fuhrer
Hrajú: David Suchet, Rachael Stirling, Aidan Gillen, Toby Stephens, Marc Warren


Lucy Craleová prišla vo svojich siedmich rokoch o matku Carolinu, ktorá bola odsúdená a popravená za vraždu svojho manžela Amyasa, Lucyinho otca. Po štrnástich rokoch dostáva Lucy dedičstvo ktorého súčasťou je aj list, ktorý jej matka napísala pred svojou smrťou a v ktorom tvrdí, že je nevinná. Štrnásť rokov je veľmi dlhá doba. Za tú dobu sa môže svet posunúť o hodný kus dopredu, môže ho ale tiež veľa ľudí opustiť. Päť kľúčových svedkov, ktorí boli tým či oným spôsobom zainteresovaní na prípade vraždy maliara Amyasa Craleya, však našťastie ešte žije. Lucy sa rozhodne očistiť matkino meno a požiada slávneho detektíva Hercula Poirota o prešetrenie prípadu. Poirot prípad prijíma a najprv ide za advokátom, ktorý pred štrnástimi rokmi Carolinu obhajoval. Od neho sa okrem iného dozvie, že Amyas mával pletky so ženami, čo Caroline mlčky znášala. Až na tú poslednú, Elsu Greerovú ... Takže sa Hercule Poirot môže smelo pustiť do riešenia tejto dávnej záhady. Ostatne Lucy Craleová, ktorá túži očistiť meno svojej matky, je mimoriadne pôvabná mladá dáma, ktoré by bol hriechom nepomôcť.


""... Jeden z najlepších dielov série. Skvelá atmosf éra a klasicky výborny Suchet. Príbeh je vynikajúci, ikeď dosť smutný. Pre mňa tak trochu výnimočný diel. ... " burina na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

NOVA CINEMA * 20,00 * scifi BATMAN SA VRACIA
CINEMAX2 * 20,30 * dráma JEAN OD FLORETTY
HBO2 * 21,10 * scifi IRON MAN
CS FILM * 21,45 * komédia KOPYTEM SEMM, KOPYTEM TAM

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat