Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

28.2.2017 * ČT art * 21,05 * Futurologický kongres

ČT art - 21,05


Réžia: Ari Folman
Predloha: Stanisław Lem
Scenár: Ari Folman
Hudba : Max Richter
Hrajú: Robin Wright, Paul Giamatti, Harvey Keitel, Danny Huston, Kodi Smit-McPhee


Herečka Robin Wrightová hraje samu seba - filmovú hviezdu, ktorej s pribúdajúcimi vráskami ubúdajú filmové úlohy. Dostáva možno poslednú veľkú ponuku - filmová spoločnosť chce naskenovať jej telo, pohyby i emócie a kúpiť si tak virtuálnu herečku, ktorá už nezostarne ani o deň. Strach z konca kariéry, prísľub večnej mladosti vo svete filmu, a štedrá finančná ponuka ju napokon presvedčia. Po dvadsiatich rokoch sa vydáva na Futurologický kongres jednať o predĺžení zmluvy. Ocitá sa v animovanej zóne, kde každý môže byť, kým chce. Vizuálne fascinujúca adaptácia poviedky kultového autora sci-fi Stanislawa Lema, ktorá originálnym spôsobom kombinuje hraný a animovaný film, získala Európsku filmovú cenu za najlepší animovaný film a mnoho ďalších ocenení.


"... Slzy v očích. -- Odhoďte svoje ego a nechte se unášet. Robin Wright skvělá a Max Richter může konečně do topky skladatelů. Zážitek, o kterém se těžko mluví. ... " Rob Roy na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CINEMAX * 20,30 * dráma PRAVIDLÁ MUŠTÁRNE
HBO2 * 21,20 * scifi IRON MAN 3
CINEMAX * 22,00 * thriller SUBURRA
CS FILM * 22,00 * dráma ÚDOLÍ VČEL
HBO3 * 22,50 * scifi MARŤAN
FILM EUROPE * 22,00 * dráma LOVCI HLÁV

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat