Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

23.9.2017 * Nova Cinema * 20,00 * Veľký Gatsby

Nova Cinema - 20,00


Réžia: Baz Luhrmann
Predloha: F. Scott Fitzgerald
Scenár: Baz Luhrmann, Craig Pearce
Hudba : Craig Armstrong
Hrajú: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan, Joel Edgerton, Isla Fisher


Veľký Gatsby sleduje príbeh Nicka Carrawaya, ktorý opustí stredozápad a na jar roku 1922 sa vydáva do New Yorku, mesta stelesňujúceho uvoľňujúcu sa morálku a populárny jazz. Carraway hľadá svoju vlastnú verziu amerického sna a usadí sa neďaleko domu záhadného a časté večierky poriadajúceho Jaya Gatsbyho a tiež kúsok od svojej sesternice Daisy a jej záletného manžela s modrou krvou Toma Buchanana. Nick sa postupne stáva súčasťou sveta mimoriadne bohatých ľudí, ich ilúzií, lások a sklamaní. Nick, ako svedok tohto sveta, píše príbeh nemožnej lásky, večných snov a automobilovej tragédie a nastavuje zrkadlo modernej dobe a jej súbojom. Scenárista, producent a režisér Baz Luhrmann s pomocou svojej mimoriadnej predstavivosti znovu previedol na filmové plátno román F. Scotta Fitzgeralda "Veľký Gatsby". Luhrmann ponúka svoju vlastnú vizuálnu interpretáciu klasického príbehu a oživuje dej príbehu doposiaľ nevídaným spôsobom. Hlavnú úlohu v jeho filme stvárnil Leonardo DiCaprio.


"... Úžasný vizuální a emoční zážitek čeká na ty, kdo chtějí zažít alespoň kousek americké klasiky v podání jednoho z nejlepších herců USA. ..." LiVentura na www.csfd.cz



Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

PRIMA COOL * 20,00 * komédia HORÚCE STRELY
PRIMA MAX * 20,00 * historický STATOČNÉ SRDCE
CINEMAX * 21,00 * dráma DONNIE BRASCO
ČT1 * 21,15 * komédia ZVIERA 
ČT2 * 21,35 * dráma BOD ZLOMU
HBO * 21,40 * thriller SPOJENCI
JOJ CINEMA * 21,50 * akčný 96 HODÍN
ČT1 * 22,55 * krimi THUNDERBALL

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat