Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

31.12.2017 * Film+ * 21,25 * Čeľuste


Čeľuste

(1975)
Film+ - 21,25


Réžia: Steven Spielberg
Predloha: Peter Benchley
Scenár: Peter Benchley, Carl Gottlieb
Hudba : John Williams
Hrajú: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary


Piesočné pláže, modré more a žiarivé nebo vítajú návštevníkov rekreačného mesta Amity. Nikto netuší, že pod hladinou niekde čaká obrovský biely žralok. Čoskoro si nájde prvú obeť, neskôr ďalšiu a ďalšiu. Zástupcovia mesta sa sprvu všetko snažia utajiť, nakoniec s napätím čakajú, až sa objaví niekto, kto obrovského žraloka zabije. Na more vyplávajú traja muži, ichtyológ Hooper, lovec žralokov Quint a šéf miestnej polície Brody, aby skúsili svoje šťastie ... Slávny, dnes už legendárny film o love na nebezpečného žraloka - podľa knihy Petera Benchleya - nakrútil režisér Steven Spielberg, ktorému priniesol svetovú slávu. Do budúcnosti s ním získal tiež obrovskú tvorivú a finančnú slobodu. Film získal troch Oscarov: za hudbu, za strih a zvuk. Svetová kinematografia získala nový filmový fenomén. Vďaka neobyčajnému komerčnému úspechu - filmové štúdio Universal čoskoro prišlo s ďalšími dvoma voľnými pokračovaniami.

"... Geniální klasika. Geniální hudba. Skvělé obsazení. Důkaz, že Steven je prostě mistr.   ... " Anthony na www.csfd.cz


                                                                                                                                                  Playbuzz
Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Barrandov Plus * 20,20 * dráma ZA BOROVICOVÝM HÁJOM
ČT2 * 21,35 * muzikál FUNNY GIRL
ČT art * 21,35 * komédia SVATBA JAKO ŘEMEN
AXN Black * 22,05 * krimi SHERLOCK: OHAVNÁ NEVESTA



Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat