Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

5.2.2017 * Dvojka * 22,30 * Prázdniny pána Hulota

Dvojka - 22,30


Réžia: Jacques Tati
Predloha: -
Scenár: Jacques Tati
Hudba : Alain Romans
Hrajú: Jacques Tati, Christopher Lee, Édouard Francomme, René Lacourt

Svojrázny a roztomilo nešikovný pán Hulot sa vyberie na prázdniny do prímorského letoviska, v ktorom dovolenkujú ľudia z celej Európy. Na základe tohto jednoduchého pôdorysu jeden z najvýraznejších európskych komikov päťdesiatych a šesťdesiatych rokov rozohráva hru gagov a komických situácií, založených na špecifikách európskych národných stereotypov a drobných problémov ľudí na prázdninách, medzi ktorými nie je možné prehliadnuť samotným režisérom stvárneného pána Hulota, postavičku, ktorá nás bude sprevádzať aj ďalšími Tatiho filmami.


"... Jacques Tati je fakt ďábel. Rowan Atkinson se jím a tímto filmem inspiroval pro Prázdniny pana Beana, stejně tak sám pan Hulot je očividně následovníkem němých grotesek s Maxem Linderem, Busterem Keatonem a dalšími. Stejně jako jejich filmy jsou i Prázdniny pana Hulota černobílé a skoro němé. Moc se tu toho nenamluví, o to komičtější je dokonalá zvuková stopa. ... " Hellboy na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

AMC * 20,00 * komédia ĎAKUJEME, ŽE FAJČÍTE
Dajto * 20,15 * thriller UTEČENEC
Cinemax2 * 20,30 * dráma ZÚRIACI BÝK
Filmbox Premium * 22,25 * dráma WRESTLER
Cinemax * 23,10 * dráma MAJSTER ŠARKANOV
Cinemax2 * 23,35 * scifi STRÁŽCOVIA

Krásny večer!

Žádné komentáře:

Okomentovat