Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

17.4.2018 * Film+ * 22,00 * Predčítač


Predčítač

(2008)
Film+ - 22,00


Réžia: Stephen Daldry
Predloha: Bernhard Schlink
Scenár: David Hare
Hudba : Nico Muhly
Hrajú: Kate Winslet, David Kross, Ralph Fiennes, Susanne Lothar, Karoline Herfurth


Romantická dráma, nakrútená podľa rovnomenného bestselleru Bernharda Schlinka, začína v povojnovom Berlíne. Pätnásťročnému Michaelovi Bergovi príde cestou zo školy zle a pomôže mu neznáma tridsiatnička Hanna. Keď sa mladík uzdraví, nájde ju, aby jej poďakoval. Onedlho medzi nimi vzplanie vášnivý, ale utajený vzťah a Michael svojej milenke na prianie často predčíta z kníh. I napriek intenzite vzájomných citov však žena jedného dňa záhadne zmizne. O osem rokov neskôr Michael ako študent práv sleduje procesy s vojnovými zločincami a stretáva sa so svojou láskou znovu za úplne iných okolností – uvidí ju na lavici obžalovaných. Keď sa dozvedá o jej minulosti, odhalí tajomstvo, ktoré im úplne zmení život. Film je mrazivým príbehom o pravde, odpustení i o tom, ako sa jedna generácia vyrovnáva so zločinmi tej predchádzajúcej.


"... Tento film je pre mna stelesnenie dokonalosti... Po vsetkych strankach. Emocne, scenaristicky, rezijne, herecky. Jeden velky koncert, ktory ma dostal do kolien. ..." larelay na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * akčný SMRTONOSNÁ PASCA 2
HBO * 22,10 * dráma HACKSAW RIDGE: ZRODENIE HRDINU
Film Europe * 23,25 * dráma LOVCI HLÁV
Filmbox Premium * 23,35 * dráma VOLANIE MORA
ČT art * 23,40 * dráma CASABLANCA
Film+ * 00,00 * akčný KICK-ASS

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat