Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

7.4.2018 * ČT2 * 22,05 * Traffic: Nadvláda gangov

ČT2 - 22,05


Réžia: Steven Soderbergh
Predloha: -
Scenár: Stephen Gaghan
Hudba : Cliff Martinez
Hrajú: Michael Douglas, Don Cheadle, Jacob Vargas, Benicio Del Toro, Dennis Quaid, Tomas Milian, Catherine Zeta-Jones

Režisérovi Stevenovi Soderberghovi sa podaril ojedinelý kúsok - v roku 2000 dokončil dva veľmi úspešné filmy, pričom každý z nich získal päť nominácií na Oscara, vrátane prestížnych kategórií pre najlepší film a najlepšiu réžiu. Išlo o ERIN BROCKOVICH s Juliou Robertsovou a TRAFFIC s hviezdnym manželským párom Michaelom Douglasom a Catherine Zeta-Jonesovou v hlavných úlohách. TRAFFIC sa stal žiarivým príkladom komerčne úspešného filmu, ktorý má zároveň oveľa vyššie ambície ako sa stať obyčajným zábavným obchodným artiklom. V Spojených štátoch je pre tínedžera ľahšie dostať sa k heroínu než k alkoholu. Drogy sú jednoznačným strašiakom najmocnejšej krajiny sveta. Niektorí sa ho môžu pokúšať nevidieť, iní viesť možno zdanlivo beznádejný boj. Slovo "traffic" má v angličtine tri rôzne hlavné významy - doprava, obchod a styky. Vo svete drog, ktorý sa týka úzkej skupiny ľudí iba zdanlivo, sa vyskytujú všetky tri - narkoobchod, jeho distribúcia a rozvinutá sieť korupcie a vplyvných stykov. TRAFFIC popisuje a komentuje celý proces drogového biznisu v réžii najlepšieho režiséra roku 2000, ktorý si pritom neberie žiadne servítky.


"... Formálně i obsahově komplexní rozkrytí souvislostí mezi drogami, organizovaným zločinem, politikou a byznysem. ... " Matty na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Dvojka * 21,00 * dráma PROČ?
ČT1 * 21,10 * komédia ZVIERA
ČT art * 21,15 * vojnový POSLEDNÍ MOTÝL
Nova Cinema * 21,50 * krimi ROCKNROLLA
Cinemax2 * 22,40 * dráma MIESTO PRI MORI
Plus * 22,50 * komédia HYSTÉRIA
ČT art * 23,10 * koncert P!NK LIVE IN MELBOURNE
Nova Cinema * 23,55 * thriller MYS HRÔZY

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat