Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

12.7.2018 * ČT1 * 20,55 * Zlo pod slnkom

ČT1 - 20,55


Réžia: Guy Hamilton
Predloha: Agatha Christie
Scenár: Anthony Shaffer
Hudba : John Dalby
Hrajú: Peter Ustinov, Colin Blakely, Jane Birkin, Nicholas Clay, James Mason


Na exotickom ostrove číha vrah. Len Hercule Poirot môže odhaliť pravého vinníka ... Poisťovacia spoločnosť poverí Hercula Poirota, aby overil pravosť diamantu, ktorý chce jeho nová majiteľka rozmarná a krásna herečka Arlena Marshallová poistiť. Poirot sa musí za ňou vydať do luxusného hotela na jednom stredomorskom ostrove, kde si Arlena momentálne užíva medové týždne so svojím najnovším manželom, kapitánom Kennethom Marshallom. Čoskoro zistí, že Arlenu nenávidí každý z návštevníkov. Netuší, že onedlho v tichej zátoke nájdu Arleninu mŕtvolu. Každý má údajne alibi, ale jeden z návštevníkov je vrah. Kto z nich klame? Podarí sa Poirotovi nájsť páchateľa?

"... Další vynikající zpracování detektivního ománu Agaty Christie s Petrem Ustinovem v roli Hercula Poirota. Děj má spád a samozřejmě patřičné napětí, které diváka zaujme a nepustí. ..." xaver na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Cinemax * 20,00 * vojnový ZACHRÁŇTE VOJAKA RYANA
AMC * 20,20 * thriller SMRTIHLAV
Cinemax2 * 21,25 * dráma DRUHÁ ŠANCA
Filmbox Plus * 22,45 * thriller DIPLOMOVÁ PRÁCA

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt Zlo pod slnkom

Krásny večer!
pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat