Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

6.7.2018 * ČT2 * 22,40 * V zajatí rýchlosti

ČT2 - 22,40


Réžia: Roger Donaldson
Predloha: -
Scenár: Roger Donaldson
Hudba : J. Peter Robinson
Hrajú: Anthony Hopkins, Christopher Lawford, Aaron Murphy, Chris Williams

Natočené podľa skutočnéoho príbehu. Anthony Hopkins v úlohe muža, ktorý šiel celý život za svojim snom: byť najrýchlejší. Novozélanďan Burt Munro strávil 40 rokov života zdokonaľovaním svojho motocykla Indian Scout z roku 1920. S týmto strojom sa potom vydal na cestu na soľné jazerá v Bonneville v americkom štáte Utah, ktoré sú vďaka dokonale rovnému povrchu ideálnym miestom pre rýchlostné preteky. Napriek nepriazni okolností sa mu v roku 1967 podarilo utvoriť rýchlostný rekord, ktorý dodnes nikto neprekonal. Príbeh filmu V zajatí rýchlosti sa sústredí na cesty k Bonnevillským soľným pláňam, ktoré Burt Munro podnikol v 60. rokoch minulého storočia. Je to cesta za splnením fantastického sna, pravdivý príbeh muža, ktorý neprestal veriť. "Ak je to ťažké, daj do toho viac. Ak je to nemožné, daj do toho všetko. "




"... Anthony Hopkins je absolutně špičkový herec a vypadá to jakoby mu role Burta Munroa byla psána přímo na tělo.   ..." Lynn na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * western SEDEM STATOČNÝCH
Prima * 20,20 * akčný ZLATÉ OKO
Dvojka * 21,20 * dráma SIEDMA PEČAŤ
Nova * 22,30 * krimi DANNYHO JEDENÁSTKA
HBO3 * 23,25 * scifi STRÁŽCOVIA GALAXIE

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat