Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

19.7.2018 * Film+ * 22,00 * South Park: Peklo na Zemi

Film+ - 22,00


Réžia: Trey Parker
Predloha: -
Scenár: Trey Parker, Matt Stone, Pam Brady
Hudba : Marc Shaiman
Hrajú: -

Štvorica spolužiakov, Kyle Broflovski, Stan Marsh, Kenny McCormick a Eric Cartman si vyrazia do kina na nový kanadský film nazvaný Ohnivé prdele. Pokladníčka im síce odmietne lístky predať, pretože na film, kde sa hovorí neslušne, môžu len v sprievode rodičov, chlapci si však hravo poradia. A skutočne film má na mestečko zničujúci dopad. U detí je síce veľmi úspešný, rodičia však požadujú zákaz jeho premietania, pretože neslušné výrazy sa v mestečku rozmáhajú ako lavína. Ďalšia návšteva kina sa stane osudnou Kennymu, ktorý si rovnako ako postavy vo filme skúsi zapáliť prd. S popáleninami je odvezený do nemocnice, kde však zomrie, keď mu lekári namiesto srdca transplantujú zemiak. Zatiaľ čo Kenny, ako väčšina ľudí skončí v pekle, Stan žiarlivo sleduje svoju lásku Wendy, ktorá dala prednosť jednotkárovi Gregorymu a nahnevané ženy založia združenie Matky proti Kanade. Vylákajú hrdinu neslušného filmu Terranca a Phillipa na talkshow, kde sú obaja vzápätí zatknutí. Kanada vznesie protest, ale pretože jej to nie je nič platné, zbombarduje dom klanu Baldwinovcov. Spojené štáty ako odpoveď vyhlásia Kanade vojnu a ministerkou vojny menujú Kyleovu matku, ktorá stojí na čele hnutia Matky preto Kanade. Armáda útočí na Toronto, Kanaďania žijúci v USA sú internovaní v koncentračnom tábore, šťastie a vzájomná roztržka sa menia vo svetovú vojnu a Satan sa teší, že sa konečne ujme vlády. Stan, Kyle a Cartman však majú plán ako zachrániť svet.

Matt Stone and Trey Parker in South Park: Bigger, Longer & Uncut (1999)

"... Jeden z mála animovaných seriálů, který ustál převedení na celovečerní stopáž a přitom zůstal věrný "hodnotám" předlohy.  ... " DaViD´82 na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

ČT1 * 22,40 * komédia VEĽKÝ BAZÁR
Film Europe * 23,40 * krimi LOVCI HLÁV

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat