Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

1.9.2019 * JOJ * 22,55 * V Bruggách


Katyň

(2007)
ČT2 - 21,35


Réžia: Martin McDonagh
Predloha: -
Scenár: Martin McDonagh
Hudba : Carter Burwell
Hrajú: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clémence Poésy

Po fuške v Londýne sú nájomní zabijaci Ray (Colin Farrell) a Ken (Brendan Gleeson) poverení svojím drsným šéfom Harrym (Ralph Fiennes), aby sa ukryli v Bruggách. Zatiaľ čo Ken si užíva pokojné prostredie a pamiatky malebného belgického mesta, uvravený a akčný Ray sa nudí a zatúži po dobrodružstve. Túla sa s turistami, dvorí miestnej kráske Chloe (Cléménce Poésy), mláti jej bývalého priateľa, skinheada Eirika (Jérémie Rénier), a zabáva sa s americkým trpaslíkom, ktorý tu nakrúca surrealistický film. Dovolenka sa však skomplikuje, keď Ray zistí, že šéf Harry ho prikázal zabiť a túto prácičku má vykonať Ken. Lenže Harry vôbec nerátal s tým, že Ray s Kenom sa na výlete tak veľmi spriatelia. A tak bossa čaká ťažká úloha - všetko si bude musieť zariadiť sám!


"... Dokonale vyvážená kombinace tragického dramatu a inteligentní komedie. Snímek s pohádkovou atmosférou (...doslova), která je tak silná, že dokáže opravdu naplno pohltit.  ... " J*A*S*M na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Prima MAX * 20,00 * thriller OSUDOVÝ DOTYK
Filmbox * 20,00 * vojnový ŽELEZNÉ SRDCE
ČT2 * 20,00 * westerm RIVALI POD ČERVENÝM SLNKOM
CS film * 20,00 * dráma SMRT KRÁSNÝCH SRNCŮ
Prima COOL * 20,00 * thriller MISSION: IMPOSSIBLE
Dajto * 20,15 * thriller SPOJENEC
Cinemax * 23,20 * komédia NA HROMNICE
AMC * 23,40 * akčný KILL BILL 2
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat