Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

6.3.2020 * ČT art * 20,20 * ABBA: koncert

ČT art - 20,20


Réžia: Urban Lasson
Predloha: -
Scenár: -
Hudba : Björn Ulvaeus, Benny Andersson
Hrajú: Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Phillip Page


Zostrih z triumfálneho turné skupiny ABBA v USA a predovšetkým z londýnskej Wembley Arény v novembri 1979. Fenomén ABBA je neuveriteľný príbeh. Osudy popového kvarteta založeného v Štokholme v roku 1970 by vydali na román. Prežili strmú, desaťročnú kariéru, vydali osem štúdiových albumov, s mnohými hitmi. Ale tiež úspešne koncertovali. Patrí k najúspešnejším kapelám v histórii populárnej hudby. Názov tejto hudobnej skupiny vznikol ako akronym spojením začiatočných písmen krstných mien jej členov A*gnetha, B*Jörn, B*enny a A*nni-Frid. Do roku 2010 skupina predala viac ako 375 miliónov platní a aj v súčasnosti predávajú okolo troch miliónov albumov ročne.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt abba


"... Jednoznačně jedinečná záležitost záznamu koncertního turné kapely, která v době své největší slávy vydělávala víc než Švédské automobilky Volvo a Saab dohromady.   ... " Rakosnicek77 na www.csfd.cz

Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

Nova * 20,20 * rozprávka JAK SE BUDÍ PRINCEZNY
HBO2 * 21,10 * dráma ZRODILA SA HVIEZDA
CS film * 22,00 * muzikál KOUŘ
AMC * 22,00 * akčný KICK-ASS
Markíza * 22,45 * scifi STAR TREK: DO NEZNÁMA
Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat