Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

16.1.2013 * CBS drama * 21,00 * seriál (1.diel) - 4400

"... Popri neskoršie natočených Heroes pôsobí 4400 ako jeho chudobnejší bratranec, je to však len zdanie spôsobené komornejším poňatím tématiky. I napriek tomu - a možno aj vďaka tomu - ide o pozoruhodnú záležitosť, kde o originalitu nie je núdza. Veľmi dobrý seriál, ktorý počnúc druhou sériou začne naberať správne obrátky a kde predvídať, čo sa stane v ďalšom dieli je takmer nemožné. Vďaka za krásne 4 sezóny a hoci je záver poslednej viacmenej dokonalý, mierne pootvorené vrátka k prípadnému filmu stále ostávajú a nebolo by zlé, ak by to niekto využil. ..." m.A.T.T. na ČSFD

Toto jsou příběhy čtyř tisíc čtyř set lidí, kteří jednoho dne beze stopy zmizeli a později byli znovu nalezeni, často dezorientovaní a vypovídající o únosech mimozemskými civilizacemi. Nepamatují si, co se přihodilo, nevědí, kde byli, mají jen matné záblesky v paměti, které však vydají za všechny vzpomínky světa. Někteří z „navrátilců“ byli navíc nadáni mimořádnými schopnostmi a nelidskými talenty. Kdo nás to zkoumá? Přichází v míru? Nebo se naopak jedná o předzvěst války světů? Jsme vydáni na milost a nemilost mimozemské rase, jež vykazuje sílu, které lidstvo není schopno konkurovat… (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/173960-4400/

Žádné komentáře:

Okomentovat