Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.1.2013 * Nova * 20,20 * romantický - HRIEŠNY TANEC

"... Hříšňák není jen pro teplouše a přecitlivělý pubertuální pipinky, poslední dobou je i pro mě. A to tak, že dost. Má totiž šťávu, kouzlo i spád, k tomu dobrou hudbu a ještě lepší kecy a tak prostě.. Jak stárnu, stávám se romantikem. A proto přidávám pátej puntík, kterej si zaslouží každej film, co sem viděl desetkrát ..." canakja na ČSFD

Píše sa rok 1963. Beatles v USA ešte nie sú známi a diskotékam kraľujú latinsko-americké tance. Do letoviska horského hotela prichádza na prázdninový pobyt 17-ročná Frances, prezývaná Baby, so sestrou Lisou a rodičmi. V hoteli sa tancuje úplne iný tanec než na aký je Baby ako dievča zo "slušnej rodiny" zvyknutá - tzv. dirty dancing (hriešny tanec). Baby sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije nielen svoju prvú lásku, ale aj premenu zo škaredého kačiatka na sebavedomú mladú ženu. (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/16366-hrisny-tanec/

Žádné komentáře:

Okomentovat