Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

18.1.2013 * STV1 * 22,10 * krimi - DVAJA MUŽI V MESTE

"... Jednoznačně nejlepší francouzská kriminálka. Gabin a Delon se vzácně doplňují. Vznikl tak nezapomenutelný zážitek s pachutí z policejní mašinerie nakonec. ..." golfista na ČSFD

Bankovní lupič Gino Strabliggi strávil deset let ve vězení, měl tedy spoustu času k úvahám. Rozhodl se nadále žít poctivě. Vychovatel Cazaneuve mu věřil, přimluvil se tedy, aby Gina podmínečně propustili. Na toho čeká nejen manželka, ale i bývalí kumpáni. Bývalý kriminálník je pevně rozhodnut nesklouznout do starých kolejí, kontakt s podsvětím odmítá. Pracuje v tiskárně, stále se stýká s moudrým Cazaneuvem. Jednoho dne však zasáhne krutý osud - Gino ztrácí milovanou ženu. Navíc po něm pase policejní inspektor, který ho kdysi dostal za mříže. Je totiž přesvědčen, že lidé se nemohou od základu změnit, a špehuje Gina na každém kroku... (oficiální text distributora)

http://www.csfd.cz/film/12036-dva-muzi-ve-meste/

Žádné komentáře:

Okomentovat