Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

24.1.2013 * Film+ * 23,20 * thriller - 96 HODÍN


"... V rámci nejčistších 'akčních filmů pohybu' dokonale efektivní pecka... podobná jako před lety Štvanec. Přebral se bournovský koncept kinetické akce a okamžitého rozhodování hrdiny-profesionála, vyprávění je rozloženo do celovečerní série honiček a potěšení se z kombinace pohybu postav v akci a pohybu informací přeneslo čistě na oživení žánrových konvencí v prvním zmíněném modu. Velmi opojné, velmi důsledné a velmi - fajn. ..." Douglas na ČSFD

Dospievajúca dcéra (Maggie Graceová) bývalého agenta tajnej služby, teraz osobného strážcu (Liam Neeson), cestuje s kamarátkou do Paríža. Hneď v prvý deň sú obe unesené albánskymi obchodníkmi s bielym mäsom. Otec, ktorý vie, že miestna polícia mu nepomôže, vďaka nenápadným indíciám okamžite vyráža do Francúzska po stopách surových zločincov. Nájsť svoju dcéru. Za každú cenu. Niekto to bude ľutovať. On nie. (tronka)

Žádné komentáře:

Okomentovat