Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

30.8.2015 * PLUS * 20,35 * PIRÁTI KARIBIKU - PREKLIATIE ČIERNEJ PERLY


PIRÁTI KARIBIKU - PREKLIATIE ČIERNEJ PERLY

(2003)
PLUS - 20,35


RÉŽIA: Gore Verbinski
PREDLOHA: -
SCENÁR: Ted Elliott, Terry Rossio
HUDBA : Klaus Badelt
HRAJÚ: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley


Trblietavé vody Karibiku sú pre darebáckého, ale šarmantného kapitána Jacka Sparrowa nevyčerpateľným zdrojom tajomných a vzrušujúcich dobrodružstiev. Jeho idylický život sa však razantne zmení vo chvíli, keď sa ľstivý kapitán Barbossa zmocní jeho lode Čierna perla a napadne mesto Port Royal, odkiaľ unesie guvernérovu dcéru Elizabeth Swann. Jej kamarát z detstva Will Turner sa spolu s Jackom vydáva na palube najrýchlejšej lode britskej flotily na odvážnu výpravu za záchranou Elizabeth a ukradnutej Čiernej perly. V pätách je im Elizabethin snúbenec, sympatický a ctižiadostivý Commodore Norrington. Will ale netuší, že je Barbossa aj s celou svojou pirátskou posádkou pod vplyvom prekliatia, ktoré ho odsudzuje k večnému životu vo svete nemŕtvych a každú noc ho premieňa v živého kostlivca. Kliatbu môže zlomiť len vrátenie ukradnutej časti prekliateho pokladu na jeho pôvodné miesto. Posádky oboch lodí sa vydávajú v ústrety vzrušujúcemu stretnutiu s Barbossom na tajomný ostrov Isla de Muerta. Keď potom pozdvihnú svoje meče k súboju s obávanými pirátmi Karibiku, je v stávke Jackova pomsta, Čierna perla, zabudnutý poklad, zlomenie kliatby nad Barbossom a jeho posádkou, osud britskej námornej flotily a v neposlednom rade tiež životy našich statočných hrdinov.

"... Hodně vtipných scén a jako obvykle skvělý herecký výkon Johnnyho Deppa a Geoffreyho Rusha. Tenhle film neztrácí své kouzlo i po několika zhlédnutí... ... " Hakha na www.csfd.cz





Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

CS FILM * 20,00 * animovaný POHÁDKY TISÍCE A JEDNÉ NOCI
PRIMA * 21,30 * akčný NEBEZPEČNÁ RÝCHLOSŤ
FILM EUROPE * 22,00 * dráma LESNÉ JAHODY
UNIVERSAL * 23,00 * komédia ZAČALO SA TO JEDNEJ HORÚCEJ NOCI
JEDNOTKA * 23,05 * krimi POIROT - SMRŤ LORDA EDGWARA
FILM+ * 23,35 * dráma MONŠTRUM



Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat