Vitajte na stránke TV TIPOV!

Nechaj sa viesť ponukou filmov českých a slovenských televíznych staníc. Denne výber toho najkvalitnejšieho, čo môžeš vidieť na televíznej obrazovke.

21.10.2015 * FILM+ * 20,10 * LA BAMBA


LA BAMBA

(1987)
FILM+ - 20,10

RÉŽIA: Luis Valdez
PREDLOHA: -
SCENÁR: Luis Valdez
HUDBA : Miles Goodman
HRAJÚ: Lou Diamond Phillips, Esai Morales, Rosanna DeSoto, Elizabeth Peña

Rokenrol nikdy nezomrie. Životný príbeh speváka Ritchieho Valensa. Tretieho februára 1959 sa zrútilo lietadlo, na palube ktorého boli okrem iného známi rokenroloví hudobníci Buddy Holly, Ritchie Valens a Big Bopper. Tento dátum je dodnes označované za deň, keď zomrela hudba. Americký film La Bamba rozpráva životný príbeh mexického chlapca Ricarda Valenzuela, ktorý sa pod umeleckým menom Ritchie Valens stal jednou z rokenrolových hviezd. Jeho žiarivá kariéra netrvala ani šesť mesiacov, stačil natočiť iba tri hity (jedným z nich bola práve La Bamba, rokenrolová verzia mexickej ľudové piesne) a zomrel ešte pred osemnástymi narodeninami - jeho hudba však pretrvala.

"... Ďalší výborný film z množstva životopisných filmov o spevákoch z 50.tych rokov. Tentokrát o Ricardovi Valenzuelovi. Stačí si prečítať skvele napísaný obsah k filmu a už od začiatku budete film pozerať veľmi smutným okom, lebo budete vedieť, ako film skončí, čo v tomto prípade nieje na škodu. V jeden deň vyhasli tri životy jedných z najväčších hudobných hviezd.   ... " Fiftis na www.csfd.cz




Alternatívna ponuka, resp. platené TV stanice

HBO * 20,00 * scifi STRÁŽCOVIA GALAXIE
ČT ART * 20,20 * dokument PÁN HEREC - LOUIS DE FUNÉS
FILM EUROPE * 22,00 * dráma PRV AKO SA ROZVIDNIE
AXN BLACK * 22,15 * scifi STAR WARS: EPIZÓDA I - SKRYTÁ HROZBA
FILMBOX * 22,35 * horor ZÁHADA BLAIR WITCH
AMC * 00,00 * komédia SPÁČ

Krásny večer!

pridajte sa k nám : TV TIPY NA FACEBOOKU

Žádné komentáře:

Okomentovat